1. Hoe werkt het: Reserveren

1. Reserveren

Huur het springkussen via ons supereenvoudige reserveringssysteem. Dat gaat in twee stappen: eerst kies je het springkussen dat je wilt huren en vervolgens de dag of dagen waarop je het kussen wilt gebruiken.
Je krijgt een overzichtelijke bevestiging per mail met de gegevens van je reservering, de tijd en het adres waarop je het kussen kunt afhalen en alle andere handige informatie.

2. Hoe werkt het: Afhalen en betalen

2. Afhalen en betalen

Je haalt het kussen op bij ons uitgiftepunt en betaalt contant. We vragen een borg van 50 euro, die je - als alles in orde is - na terugbrengen van het kussen terugkrijgt. Zorg er dus voor dat je voldoende contant geld en je legitimatie bij je hebt.
Wil je het ophalen voor jou en voor ons nóg makkelijker maken? Zorg er dan voor dat je de achterbank in je auto al hebt neergeklapt en dat de achterbak leeg is. Dan kunnen we het springkussen er makkelijk in leggen.

3. Hoe werkt het: Springen en fun

3. Springen en fun hebben!

Al onze kussens zijn veilig en gecertificeerd. De certificaten van goedkeuring zijn uitgegeven door AIB-Vinçotte Nederland BV, aangewezen door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Dus ga lekker springen en... have fun!

4. Hoe werkt het: Terugbrengen

4. Terugbrengen

Breng het springkussen op de afgesproken datum en tijd terug. We kijken het kussen even na, zodat we zeker weten dat de volgende huurder óók weer een mooi en schoon kussen meekrijgt.
Is dat het geval, dan krijg je je borg terug en zeggen we graag "Tot de volgende keer!"

 

Reserveer nu je springkussen