Over Jumping Joe

JJ amersfoort

Mijn vrouw en ik hebben een gezinshuis (Selah) in Hoogland-West, aan de westkant van Amersfoort. Daar vangen we kinderen en jongeren op die om wat voor een reden dan ook niet meer thuis kunnen wonen. De kinderen wonen bij ons in het gezin en de jongeren begeleiden we op weg naar zelfstandigheid vanuit het fasehuis. We werken vanuit 'de kracht van het gewone leven'.

Het uitgeven en innemen van springkussens is voor ons een leuke toevoeging op het werk. Vanwege de leermogelijkheden die dit biedt, de ontmoetingsplek die we willen zijn én de leuke beleving die we klanten die een springkussen komen huren geven.
En dat dit lukt merken we elke week: ik zie bijna altijd blije gezichten bij onze klanten!

 

Christiaan Zegers

Hier kan je je springkussen afhalen:

Weerhorsterweg 12
3828 PD Hoogland

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag: 08.45-11.00 en 15.30-18.00 uur

Heb je onlangs een springkussen bij ons gehuurd? We zijn benieuwd naar je ervaringen. Met 2 minuutjes ben je klaar, en je helpt ons er enorm mee. Klik hier om je review in te vullen. Alvast bedankt!

 

 

Goede service, we hadden voor weinig een leuke maar simpele springkussen. De kids hebben het hele weekend heerlijk gespeeld.
Alyssa de Gier, Soest
Wij hebben zaterdag voor de eerste keer gebruik gemaakt van een Spring kussen van Jumping Joe. En we hebben meteen gezegd dat dit met onze kleinkinderen ook niet de laatste keer zal zijn. Wat hebben ze genoten! Zij hadden met de oceaan glijbaan heel veel plezier terwijl de ouders heerlijk genoten van elkaar en een hapje en een drankje.
Lia ter Maat, Amersfoort
Al heel wat jaren komen wij een springkussen halen bij Jumping Joe. Wij zijn zeer tevreden! Wij blijven elk jaar bij jullie een springkussen halen voor het kinderfeestje....
Miranda van Oostenrijk, Soest